Asmens duomenų tvarkymo taisyklės

Šaltas duomenų saugojimas

Kaip ištrinti šaltą kontaktą?

Mes gerbiame kiekvieno svetainės lankytojo privatumą ir įsipareigojame sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir saugoti Jūsų asmens duomenis. Šia Privatumo politika Įmonė Jus informuoja apie pagrindinius asmens duomenų tvarkymo, duomenų subjekto teisių įgyvendinimo principus.

šaltas duomenų saugojimas bitų kriptovaliuta

Papildoma informacija gali būti pateikta pirkimo-pardavimo, paslaugų ir kitose sutartyse. Pateikdami mums šaltas duomenų saugojimas duomenis, naudodamiesi mūsų paslaugomis arba naršydami Interneto svetainėje, Jūs sutinkate su šia Privatumo politika ir Jūsų duomenų tvarkymu.

Dažniausiai užduodami klausimai

Asmens duomenys — bet kokia informacija apie fizinį asmenį, kurio tapatybė nustatyta arba kurio tapatybę galima nustatyti duomenų subjektas ; fizinis asmuo, kurio tapatybę galima nustatyti, yra asmuo, kurio tapatybę tiesiogiai arba netiesiogiai galima nustatyti, visų pirma pagal identifikatorių, kaip antai vardą ir pavardę, asmens identifikavimo numerį, buvimo vietos duomenis ir interneto identifikatorių arba pagal vieną šaltas duomenų saugojimas kelis to fizinio asmens fizinės, fiziologinės, genetinės, psichinės, ekonominės, kultūrinės ar socialinės tapatybės požymius.

Metalistas grupės įmonės asmens duomenis valdo kaip bendri duomenų valdytojai, kaip ši sąvoka suprantama Reglamento 26 straipsnyje. Duomenų apsaugos pareigūnas — vidinis ar išorinis asmuo atsakingas už asmens duomenų apsaugos reikalavimų laikymąsi.

  • Kaip paaiškėja dvejetainis variantas
  • Darbo užmokestis w3bsit3- dns. com
  • Apskaičiuoti dvejetainius opcionus

Prašymas — duomenų subjekto prašymas dėl jo teisių įgyvendinimo. Reglamentas — m. Įmonė tvarko asmens duomenis vadovaudamasi Europos Sąjungos Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų tvarkymą.

Asmeninių duomenų apsauga

Tvarkomų asmens duomenų apimtis priklauso nuo užsakomų ar naudojamų Paslaugų ir to, užsidirbti pinigų elektronine valiutos keitykla informaciją pateikia svetainės lankytojas, kai užsisako ir ar naudojasi Įmonės paslaugomis, lankosi ar registruojasi svetainėje.

Įmonė, be kita ko, vadovaujasi šiais pagrindiniais duomenų tvarkymo principais: 3. Duomenys Įmonėje tvarkomi tik esant vienam ar keliems teisėto tvarkymo kriterijams — i siekiant užtikrinti paslaugų šaltas duomenų saugojimas pagal sutartį t. Įmonės klientas ar potencialus klientas yra atsakingas, kad jo pateikti asmens duomenys būtų tikslūs, teisingi, išsamūs.

Privatumo pranešimas

Jeigu pasikeičia jo pateikti asmens duomenys, jis privalo nedelsdamas apie tai informuoti Įmonę. Įmonė nebus atsakinga už žalą, atsiradusią asmeniui ir ar tretiesiems asmenims dėl to, kad klientas ar potencialus klientas nurodė neteisingus ir ar neišsamius asmens duomenis arba nesikreipė dėl duomenų papildymo ir ar pakeitimo jiems pasikeitus.

Šaltas duomenų saugojimas duomenys gali būti gaunami tiesiogiai iš duomenų subjekto, kuris juos pateikia, kai svetainėje užpildo užklausos formą, atsiunčia savo gyvenimo aprašymą CV arba kitu būdu kreipiasi į Įmonę; iš kliento veiklos, Įmonės asmens duomenų tvarkytojų arba kitų išorinių šaltinių.

Duomenys gali būti gaunami ir iš viešai prieinamų šaltinių, pavyzdžiui įmonių interneto svetainių.

Slapukas — tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į jūsų kompiuterį arba mobilųjį prietaisą, kai jūs toje svetainėje apsilankote. Slapukai plačiai naudojami tam, kad interneto svetainės veiktų arba veiktų efektyviau, ir siekiant suteikti informacijos svetainės savininkams. Google Analytics Facebook ir AdWords www. Pavyzdžiui, naudojant pakartotinę rinkodarą AdWords ir Google Analytics slapukai naudojami rodant skelbimus arba stebint jūsų pasirinkimus. Slapukų gauta šaltas duomenų saugojimas apie naudojimąsi interneto svetaine — standartinė interneto žurnalo informacija įskaitant jūsų IP adresą ir anoniminė informacija apie lankytojo elgesį — perduodama Google ir Google ją saugo, be kita ko, JAV esančiuose serveriuose.

Duomenys gali šaltas duomenų saugojimas generuojami, kai asmuo naudojasi paslaugomis, pavyzdžiui, skambina telefonu, siunčia trumpąją žinutę, elektroninį laišką, užsisako paslaugas, apsilanko interneto svetainėse, sutinka gauti naujienlaiškius ir kitą informaciją ar užpildo užklausos formą. Gali būti tvarkomos šios pagrindinės asmens duomenų kategorijos, tačiau jomis neapsiribojant: vardas, pavardė, darbovietė, pareigos, mobilaus telefono numeris, el.

Įmonė tvarko asmens duomenis šiais tikslais: 5.

Šis Pranešimas parengtas pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą bei kitų asmens duomenų šaltas duomenų saugojimas reglamentuojančių teisės aktų nuostatas ir yra taikomas visiems Litesko Šilumos energijos vartotojams bei Tiekėjams, jų atstovams, kurie naudojasi, naudojosi, išreiškė ketinimą naudotis ar yra kitaip susiję su Litesko teikiamomis ir perkamomis paslaugomis. Duomenų subjektas — Šilumos energijos vartotojas, Tiekėjas, Tiekėjo atstovas. Duomenų tvarkymas — bet kokia automatizuotomis arba neautomatizuotomis priemonėmis su asmens duomenimis atliekama operacija ar operacijų seka, įskaitant, bet neapsiribojant: rinkimas, įrašymas, rūšiavimas, sisteminimas, saugojimas, adaptavimas ar keitimas, išgava, susipažinimas, naudojimas, atskleidimas persiunčiant, platinant ar kitu būdu sudarant galimybę jais naudotis, taip pat sugretinimas ar sujungimas su kitais duomenimis, apribojimas, ištrynimas arba sunaikinimas.

Slapukai angl. Slapukai padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį Interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį.

Ką daryti...

Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainės veikimą, leidžia stebėti lankymosi Interneto svetainėje trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainės lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime svetainę tobulinti, padaryti ją patogesnę Jums.

šaltas duomenų saugojimas

Apsilankę Interneto svetainėje, Jūs galite nurodyti, ar sutinkate, kad būtų naudojami slapukai. Jei nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, bet kada galite atšaukti sutikimą juos naudoti, pakeitę parinktis ir ištrynę įrašytus slapukus.

Mes šaltas duomenų saugojimas skirtingus slapukus skirtingiems tikslams.

šaltas duomenų saugojimas

Jūs galite atsisakyti slapukų naudojimui naršyklės arba Interneto svetainės nustatymuose, tačiau tai gali apriboti Jūsų prieinamumą prie visų Interneto svetainėje teikiamų paslaugų. Informaciją, surinktą naudojant slapukus, paprastai naudojame šiais tikslais: 6. Funkcinių slapukų naudojimui ir Paslaugų teikimui.

Slapukai yra labai svarbūs mūsų interneto svetainėje ir elektroninių Paslaugų veikimui, ir jie užtikrina sklandžią naudojimosi jomis patirtį vartotojui. Pavyzdžiui, jei vartotojas to pageidauja, jam nereikia kiekvieną kartą jungiantis įvesti savo vardo, pavardės, šaltas duomenų saugojimas ar kitų duomenų. Stebėdami slapukų naudojimą, galime gerinti mūsų interneto svetainės ir elektroninių Paslaugų veikimą.

Mes gauname informaciją, pavyzdžiui, apie tai, kurios mūsų interneto svetainės dalys yra populiariausios, prie kurių interneto svetainių vartotojai jungiasi iš mūsų svetainės, šaltas duomenų saugojimas kurių interneto svetainių jie jungiasi prie mūsų svetainės ir kiek laiko vartotojai praleidžia mūsų svetainėje.

Naudojimo analizei.

Privacy policy

Mes naudojame slapukus statistinių duomenų apie mūsų interneto svetainėse apsilankiusių vartotojų skaičių šaltas duomenų saugojimas naudojimąsi elektroninėmis Paslaugomis kaupimui ir reklamos efektyvumo įvertinimui. Mes galime rinkti informaciją, pavyzdžiui, iš rinkodaros tikslais siunčiamų el. Tiksliniam rinkodaros orientavimui.

Čia pateikiamos su šia el. Pagrindinės sąvokos. Duomenų subjektas — fizinis asmuo, kurio asmens duomenis tvarko Valdytojas.

Naudodami slapukus mes taip pat galime rinkti informaciją tam, kad teiktume tam tikrai naršyklei skirtą reklamą šaltas duomenų saugojimas turinį, šaltas duomenų saugojimas skirtingas tikslines grupes. Naudojami slapukai: 6.

kompiuteris pats uždirba pinigus be investicijų

Asmens duomenys yra saugomi nuo praradimo, neteisėto naudojimo ir pažeidimo. Yra naudojamos fizinės bei techninės priemonės, tam kad Jūsų asmens duomenys, kuriuos renkame, būtų saugūs. Primename, kad internetu perduodami duomenys nėra visiškai saugūs.

kaip užsidirbti pinigų 100 000 per mėnesį uždirbti pinigų 50 eurų

Įmonė negali garantuoti visiškos duomenų saugos, tik įsipareigoja imtis visų reikiamų veiksmų juos apsaugoti. Jūsų duomenis saugosime 10 metų po paskutinio Jūsų naudojimosi mūsų paslaugomis ar turiniu dienos. Asmens duomenys, kurie gauti duomenų subjekto sutikimo pagrindu, saugomi nuo sutikimo gavimo iki jo atšaukimo.

Asmens duomenų tvarkymo taisyklės

Pasibaigus terminui ar atšaukus sutikimą, duomenys bus ištrinami taip, kad jų negalima būtų atgaminti. Įmonė tvarkomų duomenų neteikia tretiesiems asmenims be išankstinio asmens duomenų subjekto sutikimo, išskyrus teisės aktų nustatyta tvarka.

Jeigu Jūs patys pageidaujate gauti informaciją iš trečiosios šalies arba norite, kad ši šalis su Jumis susisiektų, mes perduosime jiems Jūsų asmens duomenis su Jūsų sutikimu.